Meevliegen

Tijdens een kostendelende vlucht kunnen tot 3 passagiers meevliegen met één van onze vliegtuigen volgens een vooraf afgesproken traject. Tijdens het meevliegen beleef je - in tegenstelling tot een vlucht in een groot vliegtuig - de echte sensatie van "vliegen". Daarenboven kan je genieten van prachtige zichten en krijg je ook een goed zicht op de werking van een internationale luchthaven en de werking van een vliegtuig, je zit immers in de cockpit! Gedurende de hele vlucht ben je in verbinding met de piloot via een headset met intercom. Je kan dus communiceren en aan de piloot vragen stellen, bovendien kan je ook alle communicatie met de verkeerstoren volgen. Heb je nog nooit gevlogen, dan is dit ook de ideale luchtdoop.

Alle trajecten zijn mogelijk, je kan er zelfs zelf één samenstellen. Ideaal wanneer u eens over je huis of gemeente/stad wil vliegen ...

Om een idee te geven welk traject welke duurtijd heeft:

Wat kost meevliegen?

De kost om mee te vliegen betreft een vaste prijs per uur per vliegtuig. Je krijgt op voorhand een duidelijk afgesproken all-in prijs. Geen onverwachte meerkosten dus. 

Er wordt steeds gevlogen met één van onze vierzitters (1 piloot + maximum drie passagiers). Het maximale gewicht van de passagiers samen bedraagt 200 kg.


De kost is per vliegtuig/vlucht, en dus niet per passagier. 


Meevliegen als geschenk of incentive

Meevliegen is een goed idee als familie-uitstap met de partner en/of kinderen, al dan niet tijdens de vakantieperiode. Het is ook ideaal als luchtdoop. Iemand laten meevliegen is daarenboven een origineel en uniek geschenk.
Enkele voorbeelden:


Voor bedrijven zijn kostendelende vluchten geliefd in de volgende omstandigheden:


Vraag vandaag nog je cadeaubon aan!
In geval van meerdere personeelsleden, maken wij u graag een prijsberekening.

Contacteer ons

Voor info, vragen of het maken van een reservatie kan je mailen naar meevliegen@nzvc.be.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Gelieve in de mail ook uw telefoonnummer te vermelden.