Vloot

Sonaca 200: OO-NZD & OO-NZE (2 zitplaatsen)

De opleidingstoestellen van onze vloot.

We beschikken over 2 identieke gloednieuwe toestellen van Belgische makelij.
Ze ogen niet alleen zeer mooi, maar zijn ook zeer performant!

Het vliegtuig wordt gebruikt als lestoestel en wordt vanzelfsprekend ook ter beschikking gesteld van onze leden. Wil je ook vliegen op de Sonaca 200? Aarzel niet om ons te contacteren om lid te worden!

Cessna 172S Full glass cockpit: OO-NZC (4 zitplaatsen)

Het reistoestel bij uitstek!

Het werkpaard van onze vloot staat garant voor performance (180 pk) gekoppeld aan comfort voor de vier inzittenden én technologie.

Het toestel beschikt over een Garmin G1000 Full Glass Cockpit. Tevens is dit toestel ook volledig uitgerust voor IFR-vluchten en heeft het standaard drie koptelefoons aan boord. De Cessna C172 is één van de meest succesvolle sportvliegtuigen uit de luchtvaartgeschiedenis waardoor dit het favoriete toestel is van heel wat piloten.

Robin DR400/140B "Ecoflyer": OO-NZV (4 zitplaatsen)

Deze moderne vier-zitter biedt een fantastisch panoramisch uitzicht, waardoor het uitermate geschikt is voor een vluchtje met vrienden of familie.

Aangezien het toestel beschikt over een diesel-motor wordt het brandstofverbruik ook aanzienlijk gereduceerd. Hierdoor dienen de leden dit toestel slechts te betalen van het opstijgen tot het landen, waardoor men heel wat minuten taxi kan uitsparen.

Met zijn gebruiksvriendelijke GPS, uitzonderlijk comfort en drie koptelefoons aan boord, is dit toestel ook een ideaal reistoestel.