Noordzee Vliegclub

Opleiding tot privaat piloot

Interesse om piloot te worden? Neem dan zeker contact op via info@nzvc.be.

De opleiding 2022-2023 is reeds volzet

Bij Noordzee Vliegclub leer je vliegen op Sonaca 200, gloednieuwe supermoderne toestellen van Belgische makelij!

Lid worden

Ben je reeds piloot en wens je gebruik te maken van onze vloot, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij de Noordzee Vliegclub. Lees alles over de voordelen van lidmaatschap in onze folder voor nieuwe leden.

Ben je geen piloot, maar heb je wel een passie voor luchtvaart? Ook dan ben je meer dan welkom bij ons! Lees alles over de voordelen van steunend lidmaatschap in onze folder voor steunende leden

NZVC Spotting Group

Binnen de Noordzee Vliegclub hebben we de NZVC Spotting Group opgericht. De Noordzee Vliegclub beschikt over een eigen clubhuis met bar en een prachtig terras met zicht op de landingsbaan. Dit project kadert volledig in de verbreding van de Noordzee Vliegclub waarbij de club wil uitgroeien tot een netwerk van luchtvaartsympathisanten.

Spotters die zich wensen aan te sluiten bij de NZVC Spotting Group kunnen dit doen door steunend lid te worden van de Noordzee Vliegclub voor 60 euro per jaar. Hiervoor krijgen ze toegang tot het clubhuis en genieten ze ook van tal van andere clubvoordelen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de coördinator Michel Vandaele via michel.vandaele@nzvc.be of via info@nzvc.be.